B2B

Heb je een winkel of koffiebar?

Deel je onze missie van een gezonde levensstijl voor iedereen en wil je als verdeelpunt hieraan bijdragen? Alright. Tweewekelijks leveren wij onze cold pressed juices bij jou in de zaak. Onze flesjes van 250 ml bevatten dezelfde hoeveelheid vitaminen en mineralen als een goede 600 gram groenten en/of fruit.

YES. LET'S TEAM UP. 

Wil je het beste voor je werknemers?

Eindigt de klassieke fruitmand wel eens in de vuilnisbak wegens vergeten? Kies dan voor onze 100% biologische en verse cold pressed juices van rauwe groenten en fruit. De vitaminen en mineralen in onze sapjes dragen bij aan de algemene gezondheid en productiviteit van je werknemers. Een gezonde boost in een flesje van 250 ml.

Kies voor een gekoelde levering een keer per week of maand, drie dagen per week of zoals past bij jouw bedrijf en werknemers. Onze sapjes zijn bovendien 100% fiscaal aftrekbaar omdat ze een gezond én vrijgesteld sociaal voordeel zijn voor je team.

SOUNDS SWELL. 

Organiseer je een event?

Verras je genodigden met een glaasje puur natuur. Onze sapjes zijn met hun originele smaken een aangenaam alternatief voor de gebruikelijke frisdranken. Ze geven kleur aan je event en energie aan je gasten.  

WELL GET THAT PARTY STARTED. 

Aangepaste juices voor je restaurant?

Ook op restaurant kiezen mensen vandaag bewuster en zien we het alcoholverbruik minderen. Gezonde voeding is niet langer een trend, het is een echte levensstijl. Bied naast aangepaste wijnen en bieren een apart alternatief aan door te werken met een selectie juices die de smaken van je gerechten aanvullen of versterken.

AMEN TO FLAVOUR PAIRING.

Juices in de fitness?

Als natuurlijk antwoord op de vele sportdranken en proteïne shakes ontwikkelden wij een gamma cold pressed juices speciaal voor sporters. Onze 100% biosapjes voor sporters zijn rijk aan eiwitten en hydraterende stoffen en geven je een natuurlijke energieboost. Ons lichaam verdient enkel het beste. Voor, tijdens en na het sporten.

Kies voor een gekoelde levering een of twee dagen per week of op maat.

ALRIGHT. LET'S DO THIS.

Zit je vol met wilde ideeën?

Heb je een creatief concept of organiseer je the next big thing? Is je idee nog te zot voor woorden, maar weet je heel goed wat je wilt? Wij ontmoeten graag mensen die samen met ons een gezonde en fun levensstijl dichter bij de mensen willen brengen. Op basis van jouw ideeën werken we een voorstel op maat uit.

YES. LET'S MEET.