We are currently rethinking our business. Thank you for your patience :) We'll be back soon

The taste of pure Black & White

I can handle this

Waarom cold pressed?

Cold pressed juices bevatten – in vergelijking met andere sapjes – de meeste voedingswaarden. Op geen enkel moment verhitten wij onze sapjes, wat wel gebeurt bij pasteurisatie of thuis in je blender of sapcentrifuge. Koud geperste fruit- en groentesappen hebben het grootste effect op onze gezondheid omdat ze alle mineralen, vitaminen en enzymen, die aanwezig zijn in fruit en groenten, behouden.

I want to know everything
spotlight_Juicery12.jpg

Duurzame grondstoffen

Wij kopen enkel duurzame grondstoffen. Zijn bepaalde lokale groenten, fruit of superfoods hier niet verkrijgbaar? Dan letten we bij de import of de handel ervan op een eerlijke manier gebeurt. 

Holy Natural

Altijd vers

Nog voor het ochtendgloren bereiden wij op een goede beat de juices van die dag voor. Party ‘till morning, eigenlijk. Wij controleren voortdurend de kwaliteit zodat jij enkele uren later van een echt gezond en vers sapje geniet.                

That's the spirit
ZWART_MARMER_TOPSHOT_00099.jpg

Gezond. Snel. En handmade.

Geen tijd om een gezonde maaltijd te bereiden? Onze natuurlijke juices vormen een gezonde dagelijkse aanvulling op je voeding. Een flesje van 500 ml bevat bij ons maar liefst 1,2 kg aan groenten en/of fruit. Eet dat maar eens tussendoor. Het is dus de ideale manier om je dagelijkse portie vitaminen en mineralen binnen te krijgen.

More details please

Hoe gaan we te werk

  • 1We wassen en schillen zelf onze biologische groenten en fruit.
  • 2Onze state of the art machine maalt alle stukken zo traag mogelijk om verhitting te voorkomen.
  • 3Onder wel 9 (!) ton druk wordt de pulp geperst tot een rijkelijk sap boordevol essentiële voedingsstoffen.
  • 4We bottelen de flesjes koel en brengen alles in orde voor verzending.

Om de versheid van onze sapjes te garanderen en verlies te vermijden, plaats je je bestelling minstens drie dagen op voorhand. Zo weten wij precies hoeveel groenten en fruit wij nodig hebben.

Let’s shop some natural juices

Volg ons op Instagram